Gyakran ismételt kérdések (GYIK)

 1. KIVÁLÓ ÁRAK: A HANGSZERFLOTTA.HU webáruház olyan jelentős és valós árukészlettel rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy az általunk rendelt nagy mennyiség miatt az árakat alacsonyan és mindenki számára megfizethetően tartsuk. Így biztosítjuk Neked a legjobb árakat!
 2. FLOTTA HŰSÉGPROGRAM:Legyél Te is Flotta-tag, legyél a törzsvásárlónk!

  Ahhoz, hogy Flotta-taggá válhass, nincs más dolgod, mint

  a) 3 egymás utáni alkalommal regisztrált módon vásárolni webshopunkban vagy,

  b) egy alkalommal 100.000 Ft felett vásárolni.

  Ha már törzsvásárlóvá váltál nálunk, akkor az alábbi kedvezmények illetnek meg:

  – A HARMADIK vásárlást követően ajándékot küldünk Neked, amely egy, a következő vásárlás alkalmával felhasználható, 2000 Ft értékű kupon.

  – A TIZEDIK alkalommal pedig a következő egy évre állandó 10%-os kedvezményt élvezel, a teljes árú termékek árából!

  Ezen felül folyamatos akciókat, titkos ajánlatokat hirdetünk külön, CSAK FLOTTA-TAGJAINK részére, ezzel jutalmazva hűségeteket!

 3. KIVÁLÓ MINŐSÉG:A kiváló árképzés mellett kiemelt figyelmet fordítunk az általunk forgalmazott termékek minőségére is, amely az alapját képezi annak, hogy a garanciális feltételeket is örömmel vállaljuk.
 4. HOSSZÚTÁVÚ GARANCIA: Biztosak vagyunk benne, hogy amit nálunk veszel, az tökéletes minőségű, ezért a hangszerflotta.hu internetes webáruház által forgalmazott termékekre 12-36 hónap garanciát vállalunk, amellyel kapcsolatban vállaljuk a felelősséget.
 5. PRECÍZ SZERVÍZHÁTTÉR:
  Ne gondold, hogy magadra hagyunk az esetleges szervizelési gondokkal! Webáruházunk szerződésben áll a piacon már hosszú évek óta jelen lévő FON-TRADE Kft.-vel, akiknek a neve garancia a kiváló szervizháttérre.
 6. KÖNNYEN HOZZÁFÉRHETŐ ÁRUKÉSZLET: Webáruházunk olyan nagy és valós árukészlettel rendelkezik, amely szinte egyedülálló Magyarországon, ezért az általad megrendelt termékek gyorsan, és biztosan hozzáférhetőek online megrendelés esetén.
 7. PONTOS, MEGBÍZHATÓ SZÁLLÍTÁS: A hangszerflotta.hu állandó szerződésben áll a GLS Futárszolgálattal, ami garanciát vállal a csomagod pontos, időben történő, megbízható kiszállítására.
 8. KÉNYELMES FIZETÉSI FELTÉTELEK: Internetes webáruházunkban többféle fizetési feltétel közül választhatsz, amelyek a kényelmedet szolgálják. Miután a kiválasztott termék(ek)et a kosárba raktad, eldöntheted, hogy utánvétellel, banki átutalással, vagy bankkártyával szeretnél fizetnél, esetleg a Paypal-os megoldást választod.

Az oldalon a bruttó, azaz az ÁFA-val növelt árakat látod és nem kell attól félned, hogy nem annyiért kapod a terméket, amennyiért a neten megrendelted: áremelkedés esetén sem hárítjuk át a költségeket, ha azt még nem érvényesítettük a weboldalon.

Természetesen e-mailben is lehetséges rendelést leadni, illetve az online ügyfélszolgálat is alkalmas erre, de javasoljuk, hogy a biztonságos és gyors ügyintézés érdekében használd a kosarat és a webáruházas megrendelési lehetőséget.

A szállítási költség csak a bruttó 50.000 Ft alatti rendeléseket érinti. Ebben az esetben a szállítási költség 2000 Ft , de ha eléred ezt az összeghatárt, a GLS ingyen viszi Neked a megrendelt termékeidet.

Ha ilyen igényed van, ne habozz és töltsd ki az online ügyfélszolgálat megfelelő menüpontjában található rövid kérdőívet és ügyintézőnk a lehető leghamarabb értesíteni fog a teendőkről.

Erre hivatalosan válaszolunk. Íme a bank közleménye:

A bankkártyás fizetés révén Ön kényelmesen és biztonságosan vásárolhat áruházunkban. A kiválasz- tott áruk megrendelése után Önt az Unicredit Bank fizetőoldalára irányítjuk, ahol a jelenleg elérhető legbiztonságosabb, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethet bankkártyájával. Vásár- lóinknak csak annyi a dolga, hogy a fizetési mód kiválasztásánál “fizetés bankkártyával” feliratra kat- tintsanak, majd a Bank fizetési szerverén a kártya számát, lejárati dátumát, valamint a hátoldalán található ellenőrzőkódot (CVC/CVV) megadják. A Bank a dombornyomott VISA és MasterCard, Visa Electron és MasterCard Electronic (a kártyát kibocsátó bank döntésétől függően), valamint azon Maestro kártyákat fogadja el, melyekhez ellenőrzőkód (CVC) került kibocsátásra. Amennyiben az Ön Maestro bankkártyáján ilyen nem található, érdeklődjön Bankjánál.

A kizárólag elektronikus használatra kibocsátott bankkártyákat csak abban az esetben fogadhatjuk el, amennyiben annak használatát a kártyát kibocsátó bank engedélyezi! Kérjük, érdeklődjön bankjá- nál, hogy az Ön kártyája felhasználható-e interneten keresztül lebonyolítandó vásárláshoz.

Megrendelésed során élhetsz a 45/2014. (II. 26.) Kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállás jogával, az áru átvételét követő 14 munkanapon belül. Ilyenkor 30 napon belül visszaadjuk a pénzt, de követelhetjük az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.