Használat, szállítás, fizetés

RENDELÉSI MÓDOK:

  • ONLINE:
    A rendelés ebben az esetben regisztrációhoz kötött, amley esetében meg kell adnod a megjelenő űrlapon a szükséges információkat, majd ezt követően az e-mail címedre érkezik egy visszaigazoló e-mail, és ennek megnyitása után már semmilyen akadálya nincs annak, hogy leadd a rendelésed. Az űrlap precíz kitöltésére azért van szükség, hogy a házhozszállítás során véletlenül se merüljenek fel problémák, és GYORSAN és MEGBÍZHATÓAN át tudd venni a tőlünk rendelt termék(k)et.
    Regisztrálni csak egyszer, az első vásárlás alkalmával szükséges, a későbbiek során saját Profilod kialakításával (e-mail címed és jelszavad megjegyzésével) egyszerűen és gyorsan vásárolhatsz.
  • E-MAIL ALAPJÁN:
    Amennyiben a regisztrációt szeretnéd elkerülni, de mégis tetszik a kínálatunk és vásárolni szeretnél tőlünk, úgy kérünk, hogy az iroda@hangszerflotta.hu e-mail címre küldd el a megrendelésed az áru megnevezésével, a pontos szállítási címmel és a telefonszámoddal, ezt követően felvesszük Veled a kapcsolatot, és a megbeszéltek   szerint szállítjuk a terméket.

FIZETÉSI MÓDOK:

UTÁNVÉT:
Amennyiben a rendelés értékét a csomag kézhezvételekor kívánod kiegyenlíteni, akkor válaszd az “Utánvétel” fizetési módot.

 

ELŐRE UTALÁS:
Amennyiben a rendelés értékét előre utalással szeretnéd kifizetni, válaszd ezt a lehetőséget!
Banki adatok: UNICREDIT BANK: 10918001-00000071-95780003

 

FIZETÉS BANKKÁRTYÁVAL:
Amennyiben a rendelés értékét bankkártyával szeretnéd rendezni, úgy válaszd a PayPal, vagy az UniCredit Bank biztonságos fizetési rendszerét!

 

“A bankkártyás fizetés révén Ön kényelmesen és biztonságosan vásárolhat áruházunkban. A kiválasztott áruk megrendelése után Önt az Unicredit Bank fizetőoldalára irányítjuk, ahol a jelenleg elérhető legbiztonságosabb, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethet bankkártyájával. Vásárlóinknak csak annyi a dolga, hogy a fizetési mód kiválasztásánál a “fizetés bankkártyával” feliratra kattintsanak, majd a Bank fizetési szerverén a kártya számát, lejárati dátumát, valamint a hátoldalán található ellenőrzőkódot (CVC/CVV) megadják. A Bank a dombornyomott VISA és MasterCard, Visa Electron és MasterCard Electronic (a kártyát kibocsátó bank döntésétől függően), valamint azon Maestro kártyákat fogadja el, melyekhez ellenőrzőkód (CVC) került kibocsátásra. Amennyiben az Ön Maestro bankkártyáján ilyen nem található, érdeklődjön Bankjánál.

 

A kizárólag elektronikus használatra kibocsátott bankkártyákat csak abban az esetben fogadhatjuk el, amennyiben annak használatát a kártyát kibocsátó bank engedélyezi! Kérjük, érdeklődjön bankjánál, hogy az Ön kártyája felhasználható-e interneten keresztül lebonyolítandó vásárláshoz.”

A termékeket a GLS futárszolgálat szállítja Neked házhoz.

A szállítási határidő általában 1-2 munkanap, mely nagyobb ünnepek alatt változhat.

SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉG:
1181 Ft + Áfa / csomag
FIGYELEM!

50 000 Ft feletti vásárlás esetén a házhoz szállítás INGYENES!

A csomagpontos szállítás részleteiről itt tájékozódhat.