Ingyenes kiszállítás 50000 Ft felett

Vásárolj még 50000 Ft értékben!

Vedd át csomagponton

Csomagpontok listája →

Fluter Scooter Bag – Messenger Bag

77.950 Ft netto 61.378 Ft

Ez a táska nem csak unisex, de design-os is. Kényelmesen elfér benn egy nagy kotta, fuvola, piccolo, akár egy laptop vagy iPad is! Vastag tweed anyagból készült, barna bőr pántokkal. Fekete bársony belseje van, 2 tágas zsebbel. Ebben lehet tartani az egyéb tartozékokat. Szíja állítható.

Termékleírás

A Fluterscooter brandet, amely fuvola-táskákat, tokokat forgalmaz,  2011-ben alapította Andrea Fischer. Egy ezüst táska volt az első, amit egy álom megvalósulása követett. Miután Andrea rájött, hogy szükség van egy elegáns tokra minden fuvolásnak, összekötötte a szórakozást és divattervezést a munkájával, és így alakult meg a márka, a FluterScooter. Mai vezető fuvolások, mint Carol Wincenc, Jasmine Choi, Paula Robison, Flutronix, és sok más fuvola tanár, szólisták, zenekari játékosok és zenét tanuló diákok használják szerte a világon.

“Amikor a volt hallgató és rendkívül sikeres fuvolaművész és üzletasszony, Fluterscooter bemutatott és átadott nekem a csodálatos ezüst fuvola-táskát, miután megkaptam az NFA életműdíjat, azonnal tudtam, hogy ez volt a legtökéletesebb ajándék, amit valaha is kaptam! Az új Fluterscooter dombornyomott táska ideális: tágas, puha és hajlékony, így könnyen használható a mindennapokban, nem csúszik ki belőle a hangszer sem …. “~ Carol Wincenc

A Fluterscooter fuvola-táska divatos és praktikus, sok színben és stílusban elérhető. Couture megjelenése van, kívülről mindegyiken jól látható a logo, és a vastag báránybőr bélés, valamint a belső tépôzárak biztonságossá teszik és védik a fuvolát. A Fluterscooter filozófiája az, hogy legyen egy hasonlóan szép tok, mint amilyen gyönyörű a hangszer belül.

Az alapító, Andrea Fisher egy fuvolista, aki producer és vállalkozó egyben.
A  The Juilliard School-on végzett és Powell fuvolán fúj. A művésznő előadásokat tartott zenei sok zenei iskolában , főiskolában, mint Penn State, Juilliard, és a különböző fuvola fesztiválokon és mesterkurzusokon is. Mint előadóművész, ő volt az első fuvolás, aki a hologram technológiát színpadon használta.

Ennek a terméknek a jellemzői:Ez a táska nem csak unisex, de design-os is. Kényelmesen elfér benn egy nagy kotta, fuvola, piccolo, akár egy laptop vagy iPad is! Vastag tweed anyagból készült, barna bőr pántokkal. Fekete bársony belseje van, 2 tágas zsebbel. Ebben lehet tartani az egyéb tartozékokat. Szíja állítható.

A termék előrendelhető, amennyiben éppen nincsen raktáron, három héten belül házhozszállítjuk.

További információk

Brand

Fluter Scooter

Szín:

szürke

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.