Ingyenes kiszállítás 50000 Ft felett

Vásárolj még 50000 Ft értékben!

Vedd át csomagponton

Csomagpontok listája →

Fluter Scooter Bag – Purple Suede Bag

72.500 Ft netto 57.087 Ft

Szőlő-lila színű velúr anyagból készült, hozzá illő lila, bőr pántokkal. Bélelt külső zsebe van. Fehér báránybőr a belseje. Két állítható belső heveder védi belül a hangszert. Mind a C-lábas, minde pedig a H-lábas fuvola számára jó, de akár piccolo és fuvola együtt is tárolható benne.Bőséges helye van a kottáknak és egyéb kiegészítőknek is.

Elõrendelhetõ termék, szállítását három hét alatt vállaljuk.

Cikkszám: h000409 Kategóriák: , Címkék: , , , ,

Termékleírás

A Fluterscooter brandet, amely fuvola-táskákat, tokokat forgalmaz, 2011-ben alapította Andrea Fischer. Egy ezüst táska volt az első, amit egy álom megvalósulása követett. Miután Andrea rájött, hogy szükség van egy elegáns tokra minden fuvolásnak, összekötötte a szórakozást és divattervezést a munkájával, és így alakult meg a márka, a FluterScooter. Mai vezető fuvolások, mint Carol Wincenc, Jasmine Choi, Paula Robison, Flutronix, és sok más fuvola tanár, szólisták, zenekari játékosok és zenét tanuló diákok használják szerte a világon.

“Amikor a volt hallgató és rendkívül sikeres fuvolaművész és üzletasszony, Fluterscooter bemutatott és átadott nekem a csodálatos ezüst fuvola-táskát, miután megkaptam az NFA életműdíjat, azonnal tudtam, hogy ez volt a legtökéletesebb ajándék, amit valaha is kaptam! Az új Fluterscooter dombornyomott táska ideális: tágas, puha és hajlékony, így könnyen használható a mindennapokban, nem csúszik ki belőle a hangszer sem …. “~ Carol Wincenc

A Fluterscooter fuvola-táska divatos és praktikus, sok színben és stílusban elérhető. Couture megjelenése van, kívülről mindegyiken jól látható a logo, és a vastag báránybőr bélés, valamint a belső tépôzárak biztonságossá teszik és védik a fuvolát. A Fluterscooter filozófiája az, hogy legyen egy hasonlóan szép tok, mint amilyen gyönyörű a hangszer belül.

Az alapító, Andrea Fisher egy fuvolista, aki producer és vállalkozó egyben.
A The Juilliard School-on végzett és Powell fuvolán fúj. A művésznő előadásokat tartott zenei sok zenei iskolában , főiskolában, mint Penn State, Juilliard, és a különböző fuvola fesztiválokon és mesterkurzusokon is. Mint előadóművész, ő volt az első fuvolás, aki a hologram technológiát színpadon használta.

Ennek a terméknek a jellemzői: Szőlő-lila színű velúr anyagból készült, hozzá illő lila, bőr pántokkal. Bélelt külső zsebe van. Fehér báránybőr a belseje. Két állítható belső heveder védi belül a hangszert. Mind a C-lábas, minde pedig a H-lábas fuvola számára jó, de akár piccolo és fuvola együtt is tárolható benne.Bőséges helye van a kottáknak és egyéb kiegészítőknek is.

A termék előrendelhető, amennyiben éppen nincsen raktáron, három héten belül házhoz szállítjuk.

További információk

Brand

Fluter Scooter

lila

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.