Ingyenes kiszállítás 50000 Ft felett

Vásárolj még 50000 Ft értékben!

Vedd át csomagponton

Csomagpontok listája →

RightOn! Straps – Mojo – Death Touch

13.500 Ft netto 10.630 Ft

A szíjat Xenia Grey, zenész, illusztrátor, audovizuális mûvész tervezte. Az élet múlandó szépsége, a színpadon áramló energia ihlette. A szíj szövetbõl készül, fülei is szintetikusak, ezért abszolút állatbarát. Szélessége: 6 cm, hosszúsága: 95 cm és 143 cm között állítható. Spanyol termék.

Elfogyott, de előrendelhető *

*A termék jelenleg nincs raktáron, de előrendelheti, és ebben az esetben 30 napon belül vállaljuk a szállítását. Fizetni a termék hozzánk való beérkezésekor kell, amiről e-mailben, vagy telefonon tájékoztatjuk, és az utalást, vagy bankkártyás fizetést visszaigazoljuk. Amennyiben utánvétellel rendel, akkor természetesen csak átvételkor fizet.

Termékleírás

A spanyol RightOn!straps márka egyedülálló módon, kézzel készült termékeket árul, amelyek főleg marhabőrből, vagy egyes darabok ehhez hasonló, szintetikus anyagból vannak. Mindegyikük légáteresztő, kényelmes praktikus, ugyanakkor design-os termék.

A márka a vállpántok és gitárhoz kapcsolható kiegészítők tekintetében új fogalom a piacon és minden esetben a DESIGN-t és a MINŐSÉGET képviseli.
Több, mint 40 év, a szakmában, a bőrdíszművességben eltöltött idő után a szakmai tudás adott, kiváló szakmai háttér van a termékek fejlesztése és tervezése esetén, amelyek garantálják a maximális elégedettséget a legigényesebb zenészeknek. A márka képviselői kihívást éreztek az innovációra, és ezért termékeiket úgy tervezték meg, hogy azok a lehető legmagasabb elvárásoknak, illetve a legprofibb zenészeknek is megfeleljenek.

A STRAPS, mint új fogalom került bevezetésre a gitár- és basszusgitár-hevederek tekintetében, egyedi mintákkal ötvözve. Az árképzés tükrözi a minőséget és megbízhatóságot, ugyanakkor elérhető. Jellemző még a termékekre a kényelem, a funkcionalitás és a tartósság.

Állítható rendszer:
Exkluzív megoldás a “RightOn” beállító rendszer (RAS), amely lehetővé teszi, hogy Ön módosítsa a pántot egyszerű és praktikus módon, a leghosszabb beállítási tartományt képviselve a piacon. A RAS rendszer lehet külsőleg vagy belsőleg, ez terméktípustól és stílustól függ.

Ez a termék egy vállpánt. Jellemzői: A szíjat Xenia Grey, zenész, illusztrátor, audovizuális mûvész tervezte. Az élet múlandó szépsége, a színpadon áramló energia ihlette. A szíj szövetbõl készül, fülei is szintetikusak, ezért abszolút állatbarát. Szélessége: 6 cm, hosszúsága: 95 cm és 143 cm között állítható. Spanyol termék.

Amennyiben éppen nincs készleten, három héten belül ki tudjuk postázni, ebben az esetben rendelje elő.

További információk

Brand

RightOn! Straps

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.